Δημοτική Αστυνομία: Αντίστροφη μέτρηση για τις 1.213 προσλήψεις

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έκδοση της προκήρυξης της Δημοτικής Αστυνομίας, καθώς αναμένεται να δημοσιευθεί με την έλευση του νέου έτους. Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του proson.gr, το ΑΣΕΠ έχει έτοιμη τη σχετική προκήρυξη και αναμένει τους νέους δημάρχους να αναλάβουν υπηρεσία, προκειμένου να δώσουν το τελικό «οκ» και να υπογράψουν για τις σχετικές προσλήψεις. 

Η προκήρυξη θα περιέχει 1.213 θέσεις, μοιρασμένες σε μεγάλους δήμους όλης της Ελλάδας. Στην προκήρυξη θα υπάρχουν, όπως έχει αναφέρει σε πολλά ρεπορτάζ το proson.gr, ηλικιακά όρια, σωματικά κριτήρια, ενώ οι υποψήφιοι θα περιέχει επίσης και μία σειρά από ειδικές εξετάσεις και δοκιμασίες.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι για τη δημοτική αστυνομία θα πρέπει να είναι ηλικίας από 20 έως 35 ετών, να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,63 μ. οι γυναίκες και 1,70 μ. οι άνδρες και να έχουν την ψυχική και σωματική υγεία, καθώς και τα διανοητικά προσόντα που τους επιτρέπουν την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης τους. 

Οι υποψήφιοι που κρίνονται κατάλληλοι υγειονομικά υποβάλλονται σε αθλητικές δοκιμασίες. Οι υποψήφιοι που επιτυγχάνουν στις αθλητικές δοκιμασίες υποβάλλονται σε ψυχοτεχνικές δοκιμασίες και συνέντευξη, ώστε να ερευνηθούν ιδίως η κρίση, η αντίληψη, η προσαρμοστικότητα στις μεταβαλλόμενες καταστάσεις και απαιτήσεις, ο βαθμός ετοιμότητας, η αυτοκυριαρχία, η συναισθηματική σταθερότητα, και η δομή της προσωπικότητας. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε σχόλιο