«Πρόσκληση σε ημερίδα»

Η Σχολή Θετικών Επιστημών (Σ.Θ.Ε.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου διοργανώνει ημερίδα στην περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας με σκοπό την παρουσίαση των εξελίξεων και προοπτικών των Τμημάτων Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και μαθητές/-τριες θετικής κατεύθυνσης των Λυκείων περιοχής ευθύνης σας, όπου θα γίνει αναλυτική αναφορά στο περιεχόμενο των προπτυχιακών (πρακτική άσκηση, προγράμματα Erasmus κ.α.) και των μεταπτυχιακών σπουδών στις πρόσφατες εξελίξεις καθώς και στις επαγγελματικές προοπτικές.
Συγκεκριμένα, στην Πρέβεζα η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί για τους μαθητές της Β’ και Γ Λυκείου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Λυκείου, την Τρίτη 23 Ιανουάριου 2024 και ώρα 10.30- 12.30.
Σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε για τη συμμετοχή των σχολείων σας στην ημερίδα αυτή η οποία θα συμβάλλει στην πληρέστερη ενημέρωση των μαθητών/τριών θετικής κατεύθυνσης των Λυκείων αρμοδιότητάς σας.


Η Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια

Μαρίνα Μπέση

Αφήστε σχόλιο